- Olej z wiesiołka to doskonałe źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych, w tym tak niezbędnych dla zdrowia kwasów omega-3. Produkt dostarcza też witaminy E, selenu, cynku, magnezu i wapnia. Ma szerokie zastosowanie zdrowotne i lecznicze. Czytaj więcej...
Baton z owoców i orzechów bez dodatku cukru o malinowo - sernikowym smaku to pyszna i zdrowa przekąska. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. Czytaj więcej...
- Babka jajowata (naturalny suplement diety) to błonnik, który pochłania duże ilości wody. Czytaj więcej...
- Chrupiąca gryka z melasą i migdałami to propozycja zdrowej i słodkiej przekąski, która dostarcza szeregu cennych składników odżywczych. Można ja spożywać osobno lub dodać do mleka, jogurtu albo ulubionego napoju roślinnego. Czytaj więcej...
Czekolada gorzka z owocami leśnymi bez dodatku cukru firmy Torras to produkt niezawierający glutenu. Starannie dobrane składniki nadają czekoladzie niepowtarzalny smak. Czekolada nadaje się dla osób chorujących na cukrzycę. Znakomicie umili popołudniową kawę czy herbatę. Czytaj więcej...
- Bułka tarta firmy Bezgluten, to produkt niezawierający glutenu oraz jajek, posiadający szerokie zastosowanie w kuchni. Czytaj więcej...
- Sól himalajska (duże kryształki) wydobywana jest ze szczelin w najwyższych górach świata, dzięki czemu uznano ją za najczystszą ze wszystkich dostępnych soli. Czytaj więcej...
Miód akacjowy pszczoły produkują z kwiatów robinii akacjowej. Produkt ten wspomaga leczenie chorób układu oddechowego takich jak kaszel, ból gardła. Oczyszcza układ moczowy. Działa również uspokajająco i przeciwskurczowo. Czytaj więcej...
- Nasiona słonecznika bogate są w białko, błonnik, witaminy: z grupy B, E, A, D oraz substancje mineralne: cynk, potas, żelazo, wapń, magnez. Z ziaren słonecznika wytwarzany jest również olej. Czytaj więcej...
- Wybielająca pasta do zębów powstała z myślą o osobach z problemami przebarwień i kamienia nazębnego. Czytaj więcej...
Wafle amarantusowe to pyszna i zdrowa przekąska, która doskonale zastąpi bezwartościowe chipsy, paluszki i orzeszki w codziennej diecie. Produkt można spożywać osobno lub w towarzystwie rożnych smarowideł, twarożków, serków, sosów czy dipów. Czytaj więcej...
Irenki owsiane z siemieniem lnianym to wartościowa przekąska pełna białka, węglowodanów złożonych, nienasyconych kwasów tłuszczowych, witamin i minerałów. Czytaj więcej...
- Kasza kukurydziana jest drobna i złocista. Bogata w białko, błonnik, beta karoten. Lekkostrawna, dobra dla dzieci. W kuchni natomiast doskonale nadaje się do zup mlecznych, zup, placków, deserów, omletów, tortilli, zapiekanek I gulaszów. Czytaj więcej...
- Płatki lniane są formą siemienia lnianego, która zwiększa dostępność substancji odżywczych ukrytych w nasionach i pozwala przyswoić całe ich bogactwo. Czytaj więcej...
- Pieprz cayenne używa się do zapiekanek, dań z jaj, makaronu, mięs i sosów. Pieprz kajeński przyspiesza przemianę materii i obniża poziom cholesterolu, działa antyoksydacyjnie i przeciwbólowo. Czytaj więcej...
- Zioła prowansalskie to kompozycja starannie dobranych składników, dzięki którym posiada wyjątkowy smak i aromat. Czytaj więcej...
- Garam masala to indyjska przyprawa skomponowana ze starannie dobranych składników, którym zawdzięcza wyjątkowy smak i aromat. Czytaj więcej...
Ciastka owsiane z figami to doskonałe źródło błonnika, witamin z grupy B oraz witaminy E. Dostarczają też wapnia, magnezu,cynku, żelaza. Świetnie wpływają na pracę układu krążenia, pokarmowego oraz nerwowego. Czytaj więcej...
Erytrytol to słodzik posiadający niski indeks glikemiczny, nie ma kalorii, a do tego przeciwdziała próchnicy i wykazuje działanie antyoksydacyjne. Może być stosowany przez cukrzyków i osoby odchudzające się. Czytaj więcej...
Chleb słonecznikowy bezglutenowy to doskonała alternatywa dla tradycyjnego pieczywa dla wszystkich tych, którzy nie tolerują glutenu. Wyrób został dodatkowo wzbogacony ziarnami słonecznika, które obfitują w witaminę E oraz nienasycone kwasy tłuszczowe. Czytaj więcej...
- Konfitura z płatków róży to oryginalny, słodki smak. Wyjątkowość konfitury tworzy jej unikalność w skali całego rynku polskiego jak i europejskiego. Czytaj więcej...
Oranżada Bionade o smaku liczi zachwyca smakiem, orzeźwia i dostarcza wartości odżywczych. Jest to doskonały napój na upalne dni. Jego egzotyczna nuta pozytywnie was zaskoczy, a bogactwo witamin i minerałów odżywi wasze ciało. Czytaj więcej...
Japońskie śliwki umeboshi to właściwie rodzaj marynowanej, kiszonej moreli. Posiada wiele niezwykłych właściwości, dlatego została zaliczona to grona superfoods. Działanie: regulujące trawienie, antynowotworowe, przeciwbakteryjne, wzmacniające. Czytaj więcej...
Sok z brzozy z aloesem poleca się pić na ogólne wzmocnienie organizmu oraz by uzupełnić braki witaminowe i mineralne. Ponadto wyrób świetnie regeneruje, zapobiega chorobom oraz dodaje energii i witalności. Czytaj więcej...
Miód wielokwiatowy zwany jest miodem tysiąca kwiatów, dzięki czemu posiada wiele cennych właściwości. Wzmacnia, odżywia serce, wzmacnia wątrobę, przyspiesza przemianę materii, podnosi odporność, działa przeciwbakteryjnie a także relaksująco i rozluźniająco. Wspiera układ oddechowy, trawienny, nerwowy, krwionośny. Czytaj więcej...
Czekolada biała z jagodami goji nie zawiera glutenu, co docenią szczególnie osoby na diecie bezglutenowej. Jest odpowiednia dla osób chorujących na cukrzycę, gdyż zawiera tylko naturalnie występujące cukry. Czytaj więcej...
- Drożdże BIO w proszku można zastosować do gotowania jak i pieczenia. Pochodzą z upraw rolnictwa ekologicznego. Produkt bezglutenowy. Czytaj więcej...
- Czystek jest bogatym źródeł polifenoli, związków o działaniu antyoksydacyjnym. Korzystnie wpływa na funkcjonowanie układu odpornościowego organizmu. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |