- Masło orzechowe pozbawione zbędnych dodatków – to świetne uzupełnienie diety sportowca. Czytaj więcej...
- Pasztet idealnie komponuje się ze świeżymi ziołami – bazylią, tymiankiem i oregano a także kiełkami lucerny, brokułów, rzodkiewki albo fasolki mung. Czytaj więcej...
- Paprykarz sprawdza się jako przekąska w czasie pracy jak i wypoczynku: możecie go zabrać na wycieczkę w góry czy piknik. Czytaj więcej...
- Idealnie komponuje się na kanapce z plasterkiem kiszonego ogórka, pomidorem lub drobno pokrojoną cebulką. Czytaj więcej...
- Orzechy to najekonomiczniejsze źródło energii dla pracujących mięśni. Pomagają zaspokoić wysokie zapotrzebowanie energetyczne, w małej objętości kryje się dużo energii i składników odżywczych. Czytaj więcej...
- Pasztet o łagodnym smaku i delikatnej, kremowej konsystencji. Wyprodukowany z cieciorki i warzyw, dostarcza sporo błonnika, a także białka, potasu, wapnia i magnezu oraz witaminy C i A. Dla wzmocnienia smaku polecamy podawać go z kiszonym ogórkiem. Czytaj więcej...
Masło orzechowe jest bogatym źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych, błonnika, białka, potasu i niacyny. Wspomaga regenerację nerwową organizmu, obniża ciśnienie, korzystnie oddziałuje na pracę układu sercowo-naczyniowego. Czytaj więcej...
Masło orzechowe Firmowe to naturalny, pełnowartościowy produkt dostarczający cennych substancji odżywczych takich jak błonnik, białko czy nienasycone kwasy tłuszczowe. Pomaga budować masę mięśniową, działa odchudzająco i wspiera pracę układu nerwowego. Czytaj więcej...
- Tahina - czyste masło sezamowe, wyprodukowane w 100% z ziaren sezamu – znanych i cenionych na całym świecie. Naturalne i odżywcze, bogate w tłuszcze wielonienasycone, w tym cenny kwas linolowy, błonnik, żelazo oraz wapń i magnez. Czytaj więcej...
- Masło to ma doskonały naturalny, orzechowy smak, świetnie komponujący się z dodatkami zarówno słodkimi, słonymi, a także pikantnymi. Podstawowymi składnikami masła orzechowego klasycznego są orzechy arachidowe i lecytyna. Czytaj więcej...
- Pasztet z cieciorki z kawałkami zielonych oliwek. Zawiera białko, błonnik i najzdrowsze tłuszcze jednonienasycone, pochodzące z oliwek. Polecany zwłaszcza dla amatorów diety śródziemnomorskiej. Czytaj więcej...
- Jest to pasztet o bardzo łagodnym, koperkowym smaku i delikatnej kremowej konsystencji. Wyprodukowany z cieciorki i warzyw, bogaty jest w białko, a także kwas foliowy, magnez, cynk oraz żelazo. Czytaj więcej...
Smalczyk na bazie tłuszczów roślinnych do smarowania pieczywa. Produkt pasteryzowany. Czytaj więcej...
- Ciekawy w smaku pasztet szczególnie polecamy miłośnikom bazylii. Głównym jego składnikiem jest soja, bogata w pełnowartościowe białko, wielonienasycone tłuszcze, witaminę B6, E oraz K. Czytaj więcej...
- Masło kakaowe, w odróżnieniu od innych tego typu kremów nie jest czekoladą, gdyż 62% jego składu stanowią orzechy ziemne. Smak masła jest wyjątkowy – mocno orzechowy i delikatnie czekoladowy. Czytaj więcej...
- Jest to produkt przygotowany z myślą o tych, którzy unikają lub ograniczają spożycie cukru i soli w swojej diecie. Czysty, orzechowy smak tego masła doskonale komponuje się z dodatkami zarówno słodkimi, jak i słonymi. Czytaj więcej...
- Delikatny smak pasztetu sprawia, że jest on uniwersalnym dodatkiem do dań warzywnych, rozmaitych farszów i klasycznych kanapek. Czytaj więcej...
- Czujesz się zmęczony i przygnębiony? Orzechy laskowe to wyzwalacz dobrego humoru ze względu na wysoką zawartość witaminy B6, która bierze udział w produkcji naturalnego rozweselacza – serotoniny. Czytaj więcej...
- Mix złożony z fistaszków, nerkowców, migdałów i orzechów laskowych to świetne źródło energii, białka i pożytecznych jedno- i wielonienasyconych tłuszczów. Czytaj więcej...
- Migdały jako jedyne z orzechów posiadają właściwości alkalizujące. Zakwaszony organizm reaguje przewlekłym zmęczeniem. Jeśli chcecie pozbyć się z tego stanu włączcie do diety kremowe masło. Może w postaci jaglanki z jego dodatkiem. Czytaj więcej...
- Wyjątkowe w smaku masło jest przekąską odpowiednią zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Orzechy nerkowca to bardzo dobra przekąska dla chorych na cukrzycę oraz osób dziedzicznie narażonych na insulinooporność. Czytaj więcej...
- Hummus paprykowy to prawdziwy specjał dla smakoszy. Połączenie cieciorki, sezamu, papryki i przypraw, sprawia, że oryginalnie smakuje, a także stanowi skarbnicę witamin i składników mineralnych, takich jak: białko, błonnik, potas, wapń, fosfor i magnez. Czytaj więcej...
- Doskonały i oryginalny w smaku, słodki krem, świetnie pasujący do kanapek czy ciasteczek z miodem, konfiturami lub owocami. Wiórki kokosowe nadają niepowtarzalny smak i aromat kokosu. Zawiera cynk, cenne kwasy tłuszczowe i lecytynę. Czytaj więcej...
- Pikantny pasztet z cieciorki o wyraźnym smaku. Dzięki zawartości cieciorki dostarcza nam dużo białka, błonnika, a także potasu, wapnia, magnezu, beta karotenu i kwasu foliowego. Czytaj więcej...
- Masło orzechowe piernikowe to wyjątkowa nowość od firmy Primavika stworzona specjalnie z okazji Bożego Narodzenia. Unikatowe połączenie orzeszków ziemnych z aromatycznymi przyprawami korzennymi pozwoli poczuć magiczną, świąteczną atmosferę. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |