- Paprykarz sprawdza się jako przekąska w czasie pracy jak i wypoczynku: możecie go zabrać na wycieczkę w góry czy piknik. Czytaj więcej...
- Idealnie komponuje się na kanapce z plasterkiem kiszonego ogórka, pomidorem lub drobno pokrojoną cebulką. Czytaj więcej...
- Pasztet idealnie komponuje się ze świeżymi ziołami – bazylią, tymiankiem i oregano a także kiełkami lucerny, brokułów, rzodkiewki albo fasolki mung. Czytaj więcej...
- Migdały jako jedyne z orzechów posiadają właściwości alkalizujące. Zakwaszony organizm reaguje przewlekłym zmęczeniem. Jeśli chcecie pozbyć się z tego stanu włączcie do diety kremowe masło. Może w postaci jaglanki z jego dodatkiem. Czytaj więcej...
- Masło orzechowe pozbawione zbędnych dodatków – to świetne uzupełnienie diety sportowca. Czytaj więcej...
- Tahina - czyste masło sezamowe, wyprodukowane w 100% z ziaren sezamu – znanych i cenionych na całym świecie. Naturalne i odżywcze, bogate w tłuszcze wielonienasycone, w tym cenny kwas linolowy, błonnik, żelazo oraz wapń i magnez. Czytaj więcej...
Paprykarz wegetariański z ziarnami quinoa czerwonej to oryginalna propozycja na kanapki, a także jako samodzielna przekąska. Czytaj więcej...
- Pasztet o łagodnym smaku i delikatnej, kremowej konsystencji. Wyprodukowany z cieciorki i warzyw, dostarcza sporo błonnika, a także białka, potasu, wapnia i magnezu oraz witaminy C i A. Dla wzmocnienia smaku polecamy podawać go z kiszonym ogórkiem. Czytaj więcej...
Smalczyk na bazie tłuszczów roślinnych do smarowania pieczywa. Produkt pasteryzowany. Czytaj więcej...
- Orzechy to najekonomiczniejsze źródło energii dla pracujących mięśni. Pomagają zaspokoić wysokie zapotrzebowanie energetyczne, w małej objętości kryje się dużo energii i składników odżywczych. Czytaj więcej...
Data ważności: 14.10.2022 Czytaj więcej...
- Pikantny pasztet z cieciorki o wyraźnym smaku. Dzięki zawartości cieciorki dostarcza nam dużo białka, błonnika, a także potasu, wapnia, magnezu, beta karotenu i kwasu foliowego. Czytaj więcej...
RoślinnieMi świetnie zastępuje tuńczyka. Smak i wartości odżywcze tego produktu docenią nie tylko wegetarianie i weganie. Można dodawać go do dań wszędzie tam, gdzie w przepisach zastosowano tę popularną rybę. Data ważności: 7.09.2022 Czytaj więcej...
- Pasztet z cieciorki z kawałkami zielonych oliwek. Zawiera białko, błonnik i najzdrowsze tłuszcze jednonienasycone, pochodzące z oliwek. Polecany zwłaszcza dla amatorów diety śródziemnomorskiej. Czytaj więcej...
- Jest to pasztet o bardzo łagodnym, koperkowym smaku i delikatnej kremowej konsystencji. Wyprodukowany z cieciorki i warzyw, bogaty jest w białko, a także kwas foliowy, magnez, cynk oraz żelazo. Data ważności: 4.10.2022 Czytaj więcej...
RoślinnieMi doskonale imituje mielone mięso wołowe. Smak i wartości odżywcze tego produktu docenią nie tylko wegetarianie i weganie. Polecany jako alternatywa mięsa do dań takich jak sosy, farsze, lasagne, tortilla. Data ważności: 13.07.2022 Czytaj więcej...
- Delikatny smak pasztetu sprawia, że jest on uniwersalnym dodatkiem do dań warzywnych, rozmaitych farszów i klasycznych kanapek. Czytaj więcej...
- Dzięki temu pasztetowi miłośnicy papryki i soczewicy znajdą coś dla siebie. Soczewica, podobnie jak soja, zawiera dużo potasu, wapnia i magnezu oraz witamin z grupy B, a dodatek warzyw jeszcze tę ilość wartości odżywczych uzupełnia. Czytaj więcej...
- Hummus paprykowy to prawdziwy specjał dla smakoszy. Połączenie cieciorki, sezamu, papryki i przypraw, sprawia, że oryginalnie smakuje, a także stanowi skarbnicę witamin i składników mineralnych, takich jak: białko, błonnik, potas, wapń, fosfor i magnez. Czytaj więcej...
- Hummus naturalny to jedna z najpopularniejszych arabskich przekąsek. Połączenie cieciorki, sezamu i przypraw, sprawia, że smakuje oryginalnie oraz stanowi skarbnicę witamin i składników mineralnych, takich jak: witaminy z grupy B, beta karoten, białko. Czytaj więcej...
- Jest to produkt przygotowany z myślą o tych, którzy unikają lub ograniczają spożycie cukru i soli w swojej diecie. Czysty, orzechowy smak tego masła doskonale komponuje się z dodatkami zarówno słodkimi, jak i słonymi. Czytaj więcej...
- Masło to ma doskonały naturalny, orzechowy smak, świetnie komponujący się z dodatkami zarówno słodkimi, słonymi, a także pikantnymi. Podstawowymi składnikami masła orzechowego klasycznego są orzechy arachidowe i lecytyna. Czytaj więcej...
Data ważności: 09.11.2022 Czytaj więcej...
Pycha Gryka z czosnkiem niedźwiedzim to wegetariańska pasta, cechująca się oryginalnym smakiem. Produkt zawiera najwyższej jakości składniki, dzięki czemu posiada wysoką wartość odżywczą. Data ważności: 13.10.2022 Czytaj więcej...
- Wyjątkowe w smaku masło jest przekąską odpowiednią zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Orzechy nerkowca to bardzo dobra przekąska dla chorych na cukrzycę oraz osób dziedzicznie narażonych na insulinooporność. Czytaj więcej...
Masło orzechowe Firmowe to naturalny, pełnowartościowy produkt dostarczający cennych substancji odżywczych takich jak błonnik, białko czy nienasycone kwasy tłuszczowe. Pomaga budować masę mięśniową, działa odchudzająco i wspiera pracę układu nerwowego. Czytaj więcej...
Masło orzechowe jest bogatym źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych, błonnika, białka, potasu i niacyny. Wspomaga regenerację nerwową organizmu, obniża ciśnienie, korzystnie oddziałuje na pracę układu sercowo-naczyniowego. Czytaj więcej...
Data ważności: 9.11.2022 Czytaj więcej...
- Hummus oliwkowy ma charakterystyczny smak i zapach dzięki zawartości oliwek. Połączenie cieciorki, sezamu, oliwek i przypraw, sprawia, że smakuje on oryginalnie, a także stanowi skarbnicę witamin i składników mineralnych. Czytaj więcej...
Pycha gryka to wyjątkowa pasta do chleba, wyróżniająca się oryginalnym smakiem. Pomidory doskonale komponują się z pozostałymi składnikami. Dodatkowym atutem jest fakt, że produkt jest w 100% roślinny i bezglutenowy. Data ważności: 8.11.2022 Czytaj więcej...
- Mix złożony z fistaszków, nerkowców, migdałów i orzechów laskowych to świetne źródło energii, białka i pożytecznych jedno- i wielonienasyconych tłuszczów. Czytaj więcej...
Hummus pomidorowy to orientalna pasta w nowoczesnym wydaniu. Posiada wysoką wartość odżywczą. Produkt polecany nie tylko dla wegetarian. Czytaj więcej...
RoślinnieMi to pyszna alternatywa dla kurczaka, którą docenią wegetarianie i weganie nie tylko za wyjątkowy smak, ale także za wysoką zawartość białka. Czytaj więcej...
Zestawienie pomidorów z bazylią to klasyczne połączenie, które nadaje wyrazu paście słonecznikowej. Produkt w 100% roślinny, odpowiedni dla wegetarian i wegan, a także dla osób na diecie bezglutenowej. Czytaj więcej...
Połączenie masła z nerkowców z cynamonem i chrupiącymi kawałkami suszonego jabłka przywodzi na myśl atmosferę świąt. Jednak trzeba przyznać, że smakuje świetnie o każdej porze roku! Idealne na kanapki lub jako dodatek do deserów. Data ważności: 23.09.2022 Czytaj więcej...
Spróbuj aksamitnej pasty słonecznikowej z curry i przekonaj się, że wegetariańska dieta nie musi być nudna i monotonna. Pasta ta jest wyrazista, ale jednocześnie idealnie wyważona. Doskonała do chleba. Świetnie sprawdzi się także jako dip. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |