- Baton Chrupiący Orzech to wyjątkowe połączenie zdrowia i pysznego smaku. Bogactwo wartości odżywczych w tej niewielkiej przekąsce czyni z niej idealny przykład zdrowej żywności. Z kolei kuszący smak docenią najbardziej wymagający fani słodkości. Czytaj więcej...
- Baton Jabłko & Cynamon to pyszny deser obfitujący w witaminy, minerały, błonnik i przeciwutleniacze. Swoją słodycz zawdzięcza naturalnie występującym cukrom, nie zawiera żadnych sztucznych dodatków. Jest w 100% naturalny! Czytaj więcej...
- Baton Kakao & Orzech to w 100% naturalna przekąska, pełna wartościowych owoców i orzechów, niezawierająca dodatku cukru. Produkt obfituje w cenne minerały i witaminy oraz dobroczynny dla organizmu błonnik. Czytaj więcej...
- Baton Kokos & Orzech to pyszna propozycja od firmy Kubara. Ta zdrowa przekąska stanowi doskonałe źródło witamin, pierwiastków, błonnika oraz korzystnych dla zdrowia kwasów tłuszczowych. A przy tym doskonale smakuje! Czytaj więcej...
Ciastka jaglane z żurawiną to pyszna i zdrowa przekąska. Połączenie płatków jaglanych i żurawiny dało wyjątkowo wartościową mieszankę, która kompleksowo odżywia organizm, dostarcza cennych witamin i minerałów, a przy tym doskonale smakuje. Czytaj więcej...
- Ciastka jaglane z czekoladą Irenki. Czytaj więcej...
- Wyśmienite ciastka Ore stanowią pyszny deser stworzony z myślą o osobach z ograniczeniami dietetycznymi. Produkt nie zawiera bowiem glutenu, jajek, cukru i laktozy, a przy tym wciąż zachwyca smakiem. Czytaj więcej...
- Ciastka jaglane z daktylami Irenki. Czytaj więcej...
- Masło kakaowe, w odróżnieniu od innych tego typu kremów nie jest czekoladą, gdyż 62% jego składu stanowią orzechy ziemne. Smak masła jest wyjątkowy – mocno orzechowy i delikatnie czekoladowy. Czytaj więcej...
Ciastka daktylowe bez cukru Irenki. Czytaj więcej...
Ciastka owsiane z figami to doskonałe źródło błonnika, witamin z grupy B oraz witaminy E. Dostarczają też wapnia, magnezu,cynku, żelaza. Świetnie wpływają na pracę układu krążenia, pokarmowego oraz nerwowego. Czytaj więcej...
- Przygotowany został na bazie koncentratu soku jabłkowego, który nadał mu delikatnej słodyczy, wyjątkowego smaku i aromatu. Tradycyjny ocet zbożowy zastąpiono w nim sokiem jabłkowym, którego zalety zdrowotne są znane i cenione od stuleci. Produkt posiada certyfikat bezglutenowy. Czytaj więcej...
- Wafelki nadziewane, kakaowe bez dodatku cukru. Czytaj więcej...
- Ciastka z kawałakami czekolady, bez cukru. Czytaj więcej...
- Kopalnioki – tradycyjne cukierki śląskie. Czytaj więcej...
- Żelki bez żelatyny o smaku cytryny i mandarynki. Bez dodatku cukru, bezglutenowe. Czytaj więcej...
- Pieguski ciemne to pyszne, bezglutenowe, bezcukrowe ciastka, które stanowią idealny deser dla osób będących na dietach specjalnych. Mogą po nie bez obaw sięgnąć diabetycy, alergicy oraz osoby z celiakią. Czytaj więcej...
Baton Ireneusz to pyszna, zdrowa przekąska obfitująca w witaminy z grupy B, potas, magnez, żelazo, cynk, miedź, wapń, fosfor, a także nienasycone kwasy tłuszczowe, białko oraz błonnik. Czytaj więcej...
- Ciastka z kawałakami czekolady, bez cukru. Czytaj więcej...
- Ciastka słonecznikowe z syropem z agawy i olejem tłoczonym na zimno. Czytaj więcej...
- Bezglutenowe ciastka z siemieniem lnianym. Nie zawierają cukru, jajek, laktozy. Idealne w diecie diabetyków, alergików czy osób z celiakią. Jest to pyszne źródło cennych wartości odżywczych, witamin i minerałów. Czytaj więcej...
Ekologiczne ciastka jaglane z morwą białą to wyśmienity, bezglutenowy deser, powstały wyłącznie z naturalnych składników. Dodatek morwy białej świetnie wpływa na gospodarkę węglowodanową organizmu i przeciwdziała cukrzycy. Czytaj więcej...
- Vegetariana to uniwersalna przyprawa do potraw. Jest w 100% naturalna, nie zawiera cukru, glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów. Doskonale sprawdzi się zarówno w kuchni wegetariańskiej, jak i tradycyjnej. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |