- Paprykarz sprawdza się jako przekąska w czasie pracy jak i wypoczynku: możecie go zabrać na wycieczkę w góry czy piknik. Czytaj więcej...
- Pasztet idealnie komponuje się ze świeżymi ziołami – bazylią, tymiankiem i oregano a także kiełkami lucerny, brokułów, rzodkiewki albo fasolki mung. Czytaj więcej...
- Pikantny pasztet z cieciorki o wyraźnym smaku. Dzięki zawartości cieciorki dostarcza nam dużo białka, błonnika, a także potasu, wapnia, magnezu, beta karotenu i kwasu foliowego. Czytaj więcej...
- Jest to pasztet o bardzo łagodnym, koperkowym smaku i delikatnej kremowej konsystencji. Wyprodukowany z cieciorki i warzyw, bogaty jest w białko, a także kwas foliowy, magnez, cynk oraz żelazo. Data ważności: 4.10.2022 Czytaj więcej...
- Idealnie komponuje się na kanapce z plasterkiem kiszonego ogórka, pomidorem lub drobno pokrojoną cebulką. Czytaj więcej...
- Pasztet o łagodnym smaku i delikatnej, kremowej konsystencji. Wyprodukowany z cieciorki i warzyw, dostarcza sporo błonnika, a także białka, potasu, wapnia i magnezu oraz witaminy C i A. Dla wzmocnienia smaku polecamy podawać go z kiszonym ogórkiem. Czytaj więcej...
Paprykarz wegetariański z ziarnami quinoa czerwonej to oryginalna propozycja na kanapki, a także jako samodzielna przekąska. Czytaj więcej...
- Delikatny smak pasztetu sprawia, że jest on uniwersalnym dodatkiem do dań warzywnych, rozmaitych farszów i klasycznych kanapek. Czytaj więcej...
- Dzięki temu pasztetowi miłośnicy papryki i soczewicy znajdą coś dla siebie. Soczewica, podobnie jak soja, zawiera dużo potasu, wapnia i magnezu oraz witamin z grupy B, a dodatek warzyw jeszcze tę ilość wartości odżywczych uzupełnia. Czytaj więcej...
- Hummus paprykowy to prawdziwy specjał dla smakoszy. Połączenie cieciorki, sezamu, papryki i przypraw, sprawia, że oryginalnie smakuje, a także stanowi skarbnicę witamin i składników mineralnych, takich jak: białko, błonnik, potas, wapń, fosfor i magnez. Czytaj więcej...
Hummus pomidorowy to orientalna pasta w nowoczesnym wydaniu. Posiada wysoką wartość odżywczą. Produkt polecany nie tylko dla wegetarian. Czytaj więcej...
- Hummus naturalny to jedna z najpopularniejszych arabskich przekąsek. Połączenie cieciorki, sezamu i przypraw, sprawia, że smakuje oryginalnie oraz stanowi skarbnicę witamin i składników mineralnych, takich jak: witaminy z grupy B, beta karoten, białko. Czytaj więcej...
"Pomidory i bazylia" to pełna smaku, aromatyczna pasta kanapkowa we włoskim stylu. Nie zawiera produktów pochodzenia zwierzęcego, a także glutenu. Czytaj więcej...
Zestawienie pomidorów z bazylią to klasyczne połączenie, które nadaje wyrazu paście słonecznikowej. Produkt w 100% roślinny, odpowiedni dla wegetarian i wegan, a także dla osób na diecie bezglutenowej. Czytaj więcej...
- Bardzo smaczny pasztet o lekko kwaskowym, pomidorowym smaku. Przygotowany na bazie cieciorki, szczególnie bogatej w białko, błonnik, a także w potas, wapń i magnez. Idealnie smakuje podany na świeżym pieczywie z dużą ilością różnych warzyw. Czytaj więcej...
RoślinnieMi doskonale imituje mielone mięso wołowe. Smak i wartości odżywcze tego produktu docenią nie tylko wegetarianie i weganie. Polecany jako alternatywa mięsa do dań takich jak sosy, farsze, lasagne, tortilla. Data ważności: 02.09.2022 Czytaj więcej...
Data ważności: 09.11.2022 Czytaj więcej...
Data ważności: 14.10.2022 Czytaj więcej...
Spróbuj aksamitnej pasty słonecznikowej z curry i przekonaj się, że wegetariańska dieta nie musi być nudna i monotonna. Pasta ta jest wyrazista, ale jednocześnie idealnie wyważona. Doskonała do chleba. Świetnie sprawdzi się także jako dip. Czytaj więcej...
Pycha Gryka z podgrzybkami i pieczarkami przypadnie do gustu nie tylko amatorom grzybów. Pasta ta posiada wysoką wartość odżywczą. Produkt wegetariański i bezglutenowy. Czytaj więcej...
RoślinnieMi świetnie zastępuje tuńczyka. Smak i wartości odżywcze tego produktu docenią nie tylko wegetarianie i weganie. Można dodawać go do dań wszędzie tam, gdzie w przepisach zastosowano tę popularną rybę. Data ważności: 7.09.2022 Czytaj więcej...
- Pasztet z cieciorki z kawałkami zielonych oliwek. Zawiera białko, błonnik i najzdrowsze tłuszcze jednonienasycone, pochodzące z oliwek. Polecany zwłaszcza dla amatorów diety śródziemnomorskiej. Czytaj więcej...
Pycha gryka to wyjątkowa pasta do chleba, wyróżniająca się oryginalnym smakiem. Pomidory doskonale komponują się z pozostałymi składnikami. Dodatkowym atutem jest fakt, że produkt jest w 100% roślinny i bezglutenowy. Czytaj więcej...
- Smak i zapach paprykarza przypomina tradycyjny, jednak nie zawiera produktów pochodzenia zwierzęcego. Głównym zamiennikiem mięsa rybiego jest soja w postaci teksturatu oraz ryż. Czytaj więcej...
- Pasztet na bazie soi, soczewicy i bukietu odżywczych warzyw. Soczewica zawiera dużo potasu, wapnia i magnezu oraz witamin z grupy B, a dodatek warzyw jeszcze tę ilość wartości odżywczych uzupełnia. Czytaj więcej...
- Paprykarz o wyrazistym smaku, otrzymany z połączenia proteiny sojowej, warzyw, koncentratu pomidorowego oraz kaszy jaglanej. Zawiera pełnowartościowe białko, błonnik, witaminę C i potas. Kasza jaglana dostarcza witamin z grupy B, żelaza i krzemu. Czytaj więcej...
RoślinnieMi to pyszna alternatywa dla kurczaka, którą docenią wegetarianie i weganie nie tylko za wyjątkowy smak, ale także za wysoką zawartość białka. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |