- Paprykarz sprawdza się jako przekąska w czasie pracy jak i wypoczynku: możecie go zabrać na wycieczkę w góry czy piknik. Czytaj więcej...
- Idealnie komponuje się na kanapce z plasterkiem kiszonego ogórka, pomidorem lub drobno pokrojoną cebulką. Czytaj więcej...
- Pasztet o łagodnym smaku i delikatnej, kremowej konsystencji. Wyprodukowany z cieciorki i warzyw, dostarcza sporo błonnika, a także białka, potasu, wapnia i magnezu oraz witaminy C i A. Dla wzmocnienia smaku polecamy podawać go z kiszonym ogórkiem. Czytaj więcej...
- Pasztet idealnie komponuje się ze świeżymi ziołami – bazylią, tymiankiem i oregano a także kiełkami lucerny, brokułów, rzodkiewki albo fasolki mung. Czytaj więcej...
- Pikantny pasztet z cieciorki o wyraźnym smaku. Dzięki zawartości cieciorki dostarcza nam dużo białka, błonnika, a także potasu, wapnia, magnezu, beta karotenu i kwasu foliowego. Czytaj więcej...
- Ciekawy w smaku pasztet szczególnie polecamy miłośnikom bazylii. Głównym jego składnikiem jest soja, bogata w pełnowartościowe białko, wielonienasycone tłuszcze, witaminę B6, E oraz K. Czytaj więcej...
- Delikatny smak pasztetu sprawia, że jest on uniwersalnym dodatkiem do dań warzywnych, rozmaitych farszów i klasycznych kanapek. Czytaj więcej...
- Dzięki temu pasztetowi miłośnicy papryki i soczewicy znajdą coś dla siebie. Soczewica, podobnie jak soja, zawiera dużo potasu, wapnia i magnezu oraz witamin z grupy B, a dodatek warzyw jeszcze tę ilość wartości odżywczych uzupełnia. Czytaj więcej...
- Jest to pasztet o bardzo łagodnym, koperkowym smaku i delikatnej kremowej konsystencji. Wyprodukowany z cieciorki i warzyw, bogaty jest w białko, a także kwas foliowy, magnez, cynk oraz żelazo. Czytaj więcej...
- Hummus naturalny to jedna z najpopularniejszych arabskich przekąsek. Połączenie cieciorki, sezamu i przypraw, sprawia, że smakuje oryginalnie oraz stanowi skarbnicę witamin i składników mineralnych, takich jak: witaminy z grupy B, beta karoten, białko. Czytaj więcej...
- Lekko kwaskowy pasztet, o lubianym w Polsce, smaku kiszonego ogórka, wyprodukowany na bazie cieciorki. Szczególnie bogaty w białko, błonnik, a także w kwas mlekowy i magnez. Idealnie smakuje z pełnoziarnistym pieczywem, przybrany plasterkiem pomidora. Czytaj więcej...
- Pasztet z cieciorki z kawałkami zielonych oliwek. Zawiera białko, błonnik i najzdrowsze tłuszcze jednonienasycone, pochodzące z oliwek. Polecany zwłaszcza dla amatorów diety śródziemnomorskiej. Czytaj więcej...
- Hummus oliwkowy ma charakterystyczny smak i zapach dzięki zawartości oliwek. Połączenie cieciorki, sezamu, oliwek i przypraw, sprawia, że smakuje on oryginalnie, a także stanowi skarbnicę witamin i składników mineralnych. Czytaj więcej...
- Hummus paprykowy to prawdziwy specjał dla smakoszy. Połączenie cieciorki, sezamu, papryki i przypraw, sprawia, że oryginalnie smakuje, a także stanowi skarbnicę witamin i składników mineralnych, takich jak: białko, błonnik, potas, wapń, fosfor i magnez. Czytaj więcej...
- Ta wartościowa pasta doskonale komponuje się z naleśnikami czy świeżym pieczywem. Pysznie smakuje również jako dip do warzywnych chipsów. Czytaj więcej...
- Pasztet o łagodnym smaku i delikatnej, kremowej konsystencji. Wyprodukowany z cieciorki i warzyw, dostarcza sporo błonnika, a także białka, potasu, wapnia i magnezu oraz witaminy C i A. Dla wzmocnienia smaku polecamy podawać z kiszonym ogórkiem. Czytaj więcej...
- Bardzo smaczny pasztet o lekko kwaskowym, pomidorowym smaku. Przygotowany na bazie cieciorki, szczególnie bogatej w białko, błonnik, a także w potas, wapń i magnez. Idealnie smakuje podany na świeżym pieczywie z dużą ilością różnych warzyw. Czytaj więcej...
- Smak i zapach paprykarza przypomina tradycyjny, jednak nie zawiera produktów pochodzenia zwierzęcego. Głównym zamiennikiem mięsa rybiego jest soja w postaci teksturatu oraz ryż. Czytaj więcej...
- Paprykarz o wyrazistym smaku, otrzymany z połączenia proteiny sojowej, warzyw, koncentratu pomidorowego oraz kaszy jaglanej. Zawiera pełnowartościowe białko, błonnik, witaminę C i potas. Kasza jaglana dostarcza witamin z grupy B, żelaza i krzemu. Czytaj więcej...
- Pasztet na bazie soi, soczewicy i bukietu odżywczych warzyw. Soczewica zawiera dużo potasu, wapnia i magnezu oraz witamin z grupy B, a dodatek warzyw jeszcze tę ilość wartości odżywczych uzupełnia. Czytaj więcej...
- Hummus to także dobry zamiennik masła na pieczywie – z ulubionymi dodatkami, zawsze smakuje wybornie! Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |