- Jedno z najpopularniejszych w Polsce oraz na świecie gotowych dań w słoiku. Można podawać samodzielnie lub z proteiną sojową do ryżu, makaronu lub z pieczywem. Fasola użyta do produkcji pochodzi z kontrolowanych upraw ekologicznych. Czytaj więcej...
- Gulasz przygotowany jest ze specjalnie przetworzonego glutenu pszennego, świeżej papryki i sosu pomidorowego, doprawionego bogatą kompozycją przypraw. Dzięki temu jest bardzo aromatyczny i wyrazisty w smaku. Czytaj więcej...
- Nasiona cieciorki (inaczej groch włoski lub ciecierzyca) znane są z dużej ilości białka o wysokiej wartości odżywczej. Danie obiadowe zawiera, także potas, fosfor, wapń, witaminę A oraz witaminy z grupy B. Można podawać z ryżem, makaronem lub pieczywem. Czytaj więcej...
Ekologiczny sos pomidorowy z wyprodukowany ze świeżych pomidorów z dodatkiem aromatycznej bazylii to idealna baza do sporządzania sosu do spaghetti czy pizzy, zapiekanek i zup. Czytaj więcej...
- Strogonow jest jedną z najbardziej znanych na świecie potraw kuchni rosyjskiej. Tradycyjny gotowany był z polędwicy wołowej, jednak dla wegetarian przygotowaliśmy specjalną wersję opartą na proteinie sojowej, co pozwoli im spróbować tej potrawy. Czytaj więcej...
- Jedno z najpopularniejszych w Polsce oraz na świecie gotowych dań w słoiku. Bogate w białko, witaminy z grupy B, kwas foliowy, żelazo, wapń, magnez oraz potas i fosfor. Można podawać samodzielnie lub z proteiną sojową do ryżu, makaronu lub z pieczywem. Czytaj więcej...
Veggie Bowl to oryginalne połączenie aromatycznego mango z soczewicą i cieciorką. Idealna propozycja na sycący i lekkostrawny lunch. Produkt w 100% roślinny. Czytaj więcej...
Sos boloński firmy Primavika to wegetariańska wersja włoskiego sosu. W składzie znajdują się tylko najwyższej jakości naturalne składniki, dzięki czemu po podaniu z ulubionymi dodatkami otrzymujemy pyszne, sycące i zdrowe danie. Czytaj więcej...
Pulpety w sosie warzywno-pomidorowym to smakowita propozycja na szybki obiad, nie tylko dla wegetarian. Czytaj więcej...
Sos myśliwski to tradycyjne danie kuchni polskiej w wersji Wege. Bogactwo składników sprawia, że produkt jest pełny smaku i sycący. Można podawać z ziemniakami, ryżem, kaszą czy kluskami. Czytaj więcej...
Gołąbki z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym w sosie pomidorowym to baza do pysznego i sycącego posiłku, który przygotujesz w kilka minut. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. Czytaj więcej...
Chili sin carne to bezmięsna wersja meksykańskiego dania jednogarnkowego. Idealnie komponuje się z tortillą, ryżem, makaronem czy naleśnikami. Czytaj więcej...
Sos curry warzywny z cieciorką to propozycja szczególnie dla miłośników kuchni indyjskiej. Produkt jest w 100% roślinny, co docenią szczególnie wegetarianie i weganie. Można podawać z ryżem, kaszą czy naleśnikami. Czytaj więcej...
Veggie Bowl to oryginalne połączenie quinoa czerwonej z fasolą, cieciorką, warzywami i grzybami, które zachwyci Was swoim wyjątkowym smakiem. Danie jest bardzo sycące, dlatego idealnie sprawdzi się na lunch. Produkt w 100% roślinny. Czytaj więcej...
Veggie Bowl z fasolą i papryką to propozycja na sycący lunch w stylu meksykańskim. Produkt w 100% roślinny. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |