- Dobry zamiennik białego cukru lub syropu cukrowego i miodu w wypiekach. Czytaj więcej...
- Można spożywać na wiele sposobów: z twarogiem, naleśnikami, z pieczywem lub słodząc herbatę. Czytaj więcej...
Syrop buraczany to zdrowsza alternatywa dla tradycyjnego cukru. Zawiera bowiem mniej kalorii, a przy tym obfituje w cenne wartości odżywcze. Produkt stanowi doskonałe źródło żelaza, magnezu, wapnia ii potasu. Czytaj więcej...
- Syrop ryżowy BIO, jest łatwo przyswajalnym zamiennikiem białego cukru. Zawiera głównie maltozę, która łatwo rozbija się na glukozę. Dzięki temu, że jest wytwarzany z pełnego ziarna ryżu energia w nim zawarta uwalnia się długo. Czytaj więcej...
- Syrop z buraka cukrowego to zagęszczony sok, który ma wiele żelaza, magnezu i wapnia. Czytaj więcej...
Syrop z agawy to zdrowszy zmiennik cukru. Posiada niski indeks glikemiczny oraz zawiera mniej kalorii, sprawdzi się w diecie diabetyków i osób odchudzających się. Ponadto wyrób zawiera cenne dla zdrowia pierwiastki oraz inulinę o działaniu prebiotycznym. Czytaj więcej...
Syrop daktylowy to naturalna substancja słodząca powstała z ekologicznych daktyli. Zawiera cenne wartości odżywcze oraz w przeciwieństwie do tradycyjnego cukru korzystnie wpływa na zdrowie. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |