Buraki gotowane na parze pozwolą w szybki sposób przyrządzić sałatki, dodatki do dań obiadowych, zupy, koktajle a także ciasta i desery. Produkt bez konserwantów. Odpowiedni dla wegan. Czytaj więcej...
- Doskonały bulion bez sztucznych barwników, konserwantów, polepszaczy smaku. Produkt polski. Czytaj więcej...
- Jedno z najpopularniejszych w Polsce oraz na świecie gotowych dań w słoiku. Można podawać samodzielnie lub z proteiną sojową do ryżu, makaronu lub z pieczywem. Fasola użyta do produkcji pochodzi z kontrolowanych upraw ekologicznych. Czytaj więcej...
Buraki gotowane na parze BIO pozwolą w szybki sposób przyrządzić sałatki, dodatki do dań obiadowych, zupy, koktajle a także ciasta i desery. Produkt ekologiczny, bez konserwantów. Odpowiedni dla wegan. Czytaj więcej...
- Pulpety przygotowane są z wysokiej jakości specjalnie przetworzonego białka pszennego (gluten), duszone w sosie o smaku pieczonej wołowiny, przygotowanym z naturalnych aromatów drożdżowych. Pulpety podajemy na ciepło, do dań obiadowych, z porcją warzyw. Czytaj więcej...
- Pulpety "Weguś", przypominające w smaku mięsne, przygotowane są ze specjalnie przetworzonego białka pszennego –glutenu i przypraw. Podane w oryginalnym, orientalnym sosie, w którym natkniemy się na kawałki papryki, cebuli i aromatyczny, chrupiący imbir. Czytaj więcej...
- Gulasz przygotowany jest ze specjalnie przetworzonego glutenu pszennego, świeżej papryki i sosu pomidorowego, doprawionego bogatą kompozycją przypraw. Dzięki temu jest bardzo aromatyczny i wyrazisty w smaku. Czytaj więcej...
Gołąbki z kaszą jaglaną i pieczarkami w sosie pomidorowym pozwolą Ci szybko przygotować pyszny i wartościowy obiad. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. Czytaj więcej...
- Nasiona cieciorki (inaczej groch włoski lub ciecierzyca) znane są z dużej ilości białka o wysokiej wartości odżywczej. Danie obiadowe zawiera, także potas, fosfor, wapń, witaminę A oraz witaminy z grupy B. Można podawać z ryżem, makaronem lub pieczywem. Czytaj więcej...
Gołąbki z ryżem brązowym i pieczarkami w sosie pomidorowym to pyszna propozycja na szybki i pożywny obiad. Polecane nie tylko dla wegetarian. Czytaj więcej...
Bigos wegetariański to smakowita propozycja na pożywne danie nie tylko dla wegetarian. Doskonale sprawdzi się na obiad czy kolację z dodatkiem ulubionego pieczywa, a także jako potrawa świąteczna. Czytaj więcej...
Ekologiczny sos pomidorowy z wyprodukowany ze świeżych pomidorów z dodatkiem aromatycznej bazylii to idealna baza do sporządzania sosu do spaghetti czy pizzy, zapiekanek i zup. Czytaj więcej...
- Strogonow jest jedną z najbardziej znanych na świecie potraw kuchni rosyjskiej. Tradycyjny gotowany był z polędwicy wołowej, jednak dla wegetarian przygotowaliśmy specjalną wersję opartą na proteinie sojowej, co pozwoli im spróbować tej potrawy. Czytaj więcej...
- Jedno z najpopularniejszych w Polsce oraz na świecie gotowych dań w słoiku. Bogate w białko, witaminy z grupy B, kwas foliowy, żelazo, wapń, magnez oraz potas i fosfor. Można podawać samodzielnie lub z proteiną sojową do ryżu, makaronu lub z pieczywem. Czytaj więcej...
Veggie Bowl to oryginalne połączenie aromatycznego mango z soczewicą i cieciorką. Idealna propozycja na sycący i lekkostrawny lunch. Produkt w 100% roślinny. Czytaj więcej...
Sos boloński firmy Primavika to wegetariańska wersja włoskiego sosu. W składzie znajdują się tylko najwyższej jakości naturalne składniki, dzięki czemu po podaniu z ulubionymi dodatkami otrzymujemy pyszne, sycące i zdrowe danie. Czytaj więcej...
Pulpety w sosie warzywno-pomidorowym to smakowita propozycja na szybki obiad, nie tylko dla wegetarian. Czytaj więcej...
Sos myśliwski to tradycyjne danie kuchni polskiej w wersji Wege. Bogactwo składników sprawia, że produkt jest pełny smaku i sycący. Można podawać z ziemniakami, ryżem, kaszą czy kluskami. Czytaj więcej...
Gołąbki z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym w sosie pomidorowym to baza do pysznego i sycącego posiłku, który przygotujesz w kilka minut. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. Czytaj więcej...
- Barszcz wegetariański BIO, to smaczne i gotowe danie, odpowiednie dla wegetarian, wegan i osób dbających o zdrowie. Czytaj więcej...
Chili sin carne to bezmięsna wersja meksykańskiego dania jednogarnkowego. Idealnie komponuje się z tortillą, ryżem, makaronem czy naleśnikami. Czytaj więcej...
Ciecierzyca (groch włoski, cieciorka) to wartościowa roślina strączkowa. Obfituje w białko, błonnik, biopierwiastki (potas, żelazo, magnez, fosfor), witaminy (z grupy B). Zastosowanie: hummus, falafel, zupy, pasty, sosy. Czytaj więcej...
Fasola wolno gotowana to produkt, który doceni każda zabiegana gospodyni domowa, ponieważ umożliwi w szybki sposób przygotować pełnowartościowy posiłek. Polecana szczególnie do zup, fasolki po bretońsku, pasztetów, kotletów, a także deserów. Czytaj więcej...
- Barszcz czerwony wegetariański. Czytaj więcej...
Sos curry warzywny z cieciorką to propozycja szczególnie dla miłośników kuchni indyjskiej. Produkt jest w 100% roślinny, co docenią szczególnie wegetarianie i weganie. Można podawać z ryżem, kaszą czy naleśnikami. Czytaj więcej...
Veggie Bowl to oryginalne połączenie quinoa czerwonej z fasolą, cieciorką, warzywami i grzybami, które zachwyci Was swoim wyjątkowym smakiem. Danie jest bardzo sycące, dlatego idealnie sprawdzi się na lunch. Produkt w 100% roślinny. Czytaj więcej...
Veggie Bowl z fasolą i papryką to propozycja na sycący lunch w stylu meksykańskim. Produkt w 100% roślinny. Czytaj więcej...
- Delikatne w smaku ziarenka soi w aromatycznym sosie pomidorowym z pewnością zasmakują nie tylko dorosłym, ale też i dzieciom. Soja jest niezwykle bogata w białko oraz potas, wapń, magnez, cynk, miedź, żelazo. Pomidory zawierają wit. C, B3 i likopen. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |