- Doskonały bulion bez sztucznych barwników, konserwantów, polepszaczy smaku. Produkt polski. Czytaj więcej...
- Jedno z najpopularniejszych w Polsce oraz na świecie gotowych dań w słoiku. Można podawać samodzielnie lub z proteiną sojową do ryżu, makaronu lub z pieczywem. Fasola użyta do produkcji pochodzi z kontrolowanych upraw ekologicznych. Czytaj więcej...
- Pulpety przygotowane są z wysokiej jakości specjalnie przetworzonego białka pszennego (gluten), duszone w sosie o smaku pieczonej wołowiny, przygotowanym z naturalnych aromatów drożdżowych. Pulpety podajemy na ciepło, do dań obiadowych, z porcją warzyw. Czytaj więcej...
- Pulpety "Weguś", przypominające w smaku mięsne, przygotowane są ze specjalnie przetworzonego białka pszennego –glutenu i przypraw. Podane w oryginalnym, orientalnym sosie, w którym natkniemy się na kawałki papryki, cebuli i aromatyczny, chrupiący imbir. Czytaj więcej...
- Smaczne danie obiadowe, zawierające pełnowartościowe białko, łatwo przyswajalne węglowodany oraz witaminy i sole mineralne. Bitki otrzymano ze smażonych, panierowanych płatów sojowych otoczonych delikatnym, aromatycznym pomidorowo - cebulowym sosem. Czytaj więcej...
- Gulasz przygotowany jest ze specjalnie przetworzonego glutenu pszennego, świeżej papryki i sosu pomidorowego, doprawionego bogatą kompozycją przypraw. Dzięki temu jest bardzo aromatyczny i wyrazisty w smaku. Czytaj więcej...
- Nasiona cieciorki (inaczej groch włoski lub ciecierzyca) znane są z dużej ilości białka o wysokiej wartości odżywczej. Danie obiadowe zawiera, także potas, fosfor, wapń, witaminę A oraz witaminy z grupy B. Można podawać z ryżem, makaronem lub pieczywem. Czytaj więcej...
- Strogonow jest jedną z najbardziej znanych na świecie potraw kuchni rosyjskiej. Tradycyjny gotowany był z polędwicy wołowej, jednak dla wegetarian przygotowaliśmy specjalną wersję opartą na proteinie sojowej, co pozwoli im spróbować tej potrawy. Czytaj więcej...
- Marynowane, pełne aromatycznych przypraw, płaty sojowe gotowe są do położenia na ruszt zaraz po wyjęciu ze słoika. Steki smakują jak delikatne mięso, jednak nie zawierają cholesterolu oraz tłuszczów zwierzęcych. Czytaj więcej...
- Jedno z najpopularniejszych w Polsce oraz na świecie gotowych dań w słoiku. Bogate w białko, witaminy z grupy B, kwas foliowy, żelazo, wapń, magnez oraz potas i fosfor. Można podawać samodzielnie lub z proteiną sojową do ryżu, makaronu lub z pieczywem. Czytaj więcej...
- Delikatne w smaku ziarenka soi w aromatycznym sosie pomidorowym z pewnością zasmakują nie tylko dorosłym, ale też i dzieciom. Soja jest niezwykle bogata w białko oraz potas, wapń, magnez, cynk, miedź, żelazo. Pomidory zawierają wit. C, B3 i likopen. Czytaj więcej...
- Można podawać z ryżem, makaronem lub pieczywem – szybkie, pełnowartościowe danie. Nasiona cieciorki (nazywane też grochem włoskim lub ciecierzycą) znane są z dużej ilości białka o wysokiej wartości odżywczej. Czytaj więcej...
- Nasiona cieciorki (groch włoski lub ciecierzyca) znane są z dużej ilości białka o wysokiej wartości odżywczej. Danie obiadowe zawiera, także potas, fosfor, wapń, witaminę A oraz witaminy z grupy B. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |