Owies bezłuskowy BIO charakteryzuje się większą zawartością składników odżywczych niż tradycyjne odmiany. Stanowi doskonałą alternatywę ryżu czy kaszy. Czytaj więcej...
Makaron z ryżu i cieciorki świderki doskonale zastępuje tradycyjny pszenny makaron. Nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów. Czytaj więcej...
Japońskie śliwki umeboshi to właściwie rodzaj marynowanej, kiszonej moreli. Posiada wiele niezwykłych właściwości, dlatego została zaliczona to grona superfoods. Działanie: regulujące trawienie, antynowotworowe, przeciwbakteryjne, wzmacniające. Czytaj więcej...
Prawdziwy sos sojowy Shoyu produkowany na bazie soi, pszenicy i kultur fermentacyjnych. Jest w 100% naturalny, bez chemicznych dodatków. Posiada smak umami, który nadaje potrawom pełnię smaku. Stanowi idealny dodatek do dań kuchni azjatyckiej, a także europejskiej. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |