- Mąka razowa żytnia typ 2000 otrzymywana jest z ziaren żyta. Produkt jest w 100% naturalny, wegański i ekologiczny. Dostarcza sporych ilości błonnika, witamin z grupy B oraz minerałów. Kompleksowo odżywia organizm i usprawnia jego funkcjonowanie. Czytaj więcej...
- Otrzymywana z ziaren orkiszu, odmiany pszenicy, ekologiczna mąka orkiszowa to skarbnica wartości odżywczych i właściwości zdrowotnych. Stanowi doskonałe źródło białka, błonnika, witamin i minerałów. Czytaj więcej...
- Mąka pszenna razowa wytwarzana jest z całych ziaren pszenicy i doskonale nadaje się do różnego rodzaju wypieków oraz dań z udziałem mąki. Dostarcza wartościowego błonnika, białka, witamin z grupy B oraz niezbędnych minerałów. Czytaj więcej...
Kasza jęczmienna to pyszny i zdrowy obiadek do obiadu. Zawiera sporo witamin z grupy B, witaminę E i K oraz białko, błonnik i minerały. Wspomaga pracę układu nerwowego, krążenia i pokarmowego, zapobiega nowotworom i niedokrwistości. Czytaj więcej...
Kasza orkiszowa cechuje się wieloma właściwościami prozdrowotnymi, a nawet leczniczymi. Przede wszystkim reguluje pracę przewodu pokarmowego, obniża ryzyko wystąpienia miażdżycy i cukrzycy, sprzyja odchudzaniu oraz wzmacnia odporność. Czytaj więcej...
Mąka pszenna biała typ 750 BIO została wyprodukowana tradycyjnymi metodami w gospodarstwie BioBabalscy, prowadzonym w sposób ekologiczny już od 1985 roku. Dzięki temu mamy gwarancję, że produkt jest najwyższej jakości. Czytaj więcej...
- Kawa orkiszowa zbożowa BIO, to smaczna alternatywa tradycyjnej kawy, odpowiednia dla osób dbających o zdrowie. Czytaj więcej...
Makaron orkiszowy to obowiązkowy element każdej zdrowej diety. Wyrób dostarcza witamin z grupy B, odmładzającej witaminy E, całego szeregu pierwiastków, wspomagającego pracę układu pokarmowego błonnika oraz wzmacniającego system immunologiczny rodanidu. Czytaj więcej...
Ekologiczna mąka owsiana to doskonałe źródło witamin z grupy B, witaminy E, błonnika, nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz całego szeregu pierwiastków. Produkt świetnie reguluje poziom cholesterolu we krwi, zapobiega miażdżycy oraz cukrzycy. Czytaj więcej...
- Mąka gryczana BIO otrzymywana jest z ziaren gryki. Doskonale nadaje się do wypieku ciast, chleba, ciasteczek, do pierogów, makaronów, naleśników, gofrów, racuchów, do zagęszczania zup oraz sosów, do dań wytrawnych oraz słodkich. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |