Buraki gotowane na parze pozwolą w szybki sposób przyrządzić sałatki, dodatki do dań obiadowych, zupy, koktajle a także ciasta i desery. Produkt bez konserwantów. Odpowiedni dla wegan. Czytaj więcej...
Buraki gotowane na parze BIO pozwolą w szybki sposób przyrządzić sałatki, dodatki do dań obiadowych, zupy, koktajle a także ciasta i desery. Produkt ekologiczny, bez konserwantów. Odpowiedni dla wegan. Czytaj więcej...
Syrop z korzenia imbiru z dodatkiem soku z cytryny i witaminy C doskonale wspiera organizm w walce z infekcjami. Ponadto działa rozgrzewająco, przeciwbólowo, poprawia trawienie i zmniejsza mdłości. Czytaj więcej...
Ciecierzyca (groch włoski, cieciorka) to wartościowa roślina strączkowa. Obfituje w białko, błonnik, biopierwiastki (potas, żelazo, magnez, fosfor), witaminy (z grupy B). Zastosowanie: hummus, falafel, zupy, pasty, sosy. Czytaj więcej...
Syrop z dzikiej róży, imbiru z dodatkiem witaminy C poprawia odporność, ma działanie wzmacniające, przeciwbólowe i przeciwzapalne. Czytaj więcej...
Fasola wolno gotowana to produkt, który doceni każda zabiegana gospodyni domowa, ponieważ umożliwi w szybki sposób przygotować pełnowartościowy posiłek. Polecana szczególnie do zup, fasolki po bretońsku, pasztetów, kotletów, a także deserów. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |