Sos sojowy ciemny posiada intensywny smak z nutą karmelu. To idealna przyprawa nie tylko kuchni azjatyckiej, ale także europejskiej. Produkt w 100% naturalny, nie zawiera chemicznych dodatków. Czytaj więcej...
Mleczko kokosowe stanowi idealny dodatek w kuchni azjatyckiej, a także w diecie wegańskiej. Może służyć do przyrządzania dań obiadowych lub deserów. Zawiera zdrowe tłuszcze, które korzystnie wpływają na zdrowie całego organizmu. Czytaj więcej...
Chiński ocet ryżowy stosowany jest w kuchni azjatyckiej do marynowania przed smażeniem, do sosów (także sałatkowych), sushi, do przyprawiania makaronu lub ryżu. Posiada właściwości prozdrowotne, jest źródłem przeciwutleniaczy i działa antybakteryjnie, reguluje trawienie. Czytaj więcej...
Ekologiczne mleczko kokosowe stanowi idealny dodatek w kuchni azjatyckiej, a także w diecie wegańskiej. Może służyć do przyrządzania dań obiadowych lub deserów. Obfituje w zdrowe tłuszcze, które korzystnie wpływają na zdrowie całego organizmu. Czytaj więcej...
Mleczko kokosowe stanowi idealny dodatek w kuchni azjatyckiej, a także w diecie wegańskiej. Może służyć do przyrządzania dań obiadowych lub deserów. Obfituje w zdrowe tłuszcze, które korzystnie wpływają na zdrowie całego organizmu. Czytaj więcej...
Sos sojowy o obniżonej zawartości soli to idealna przyprawa nie tylko kuchni azjatyckiej, ale także europejskiej. Zawiera mniej soli niż tradycyjny sos sojowy, dzięki czemu jest polecany dla osób pragnących zmniejszyć jej spożycie. Produkt w 100% naturalny, nie zawiera chemicznych dodatków. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |