- Szybko się gotuje, zachowuje swój kształt. Bogate źródło białka i węglowodanów. Soczewica brązowa idealnie nadaje się do sałatek, zup, farszów (np. do krokietów, pierogów, naleśników), dań z warzywami i ryżem. Czytaj więcej...
- Fasolka mung to doskonałe urozmaicenie codziennej diety. Nie wymaga namaczania, więc można ją przygotować bez wcześniejszych przygotowań, również na szybki obiad – np. jako składnik pożywnej zupy. Czytaj więcej...
- Fasola czarna ma właściwości przeciwutleniające, dzięki zawartości antocyjanów nadających jej ciemną barwę. Bogata jest również w: proteiny, błonnik, molibden, cynk oraz miedź. Czytaj więcej...
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |